Momenteel gesloten

Motoraccessoires van al onze merken

Wens je jouw motor te personaliseren of de prestaties, de veiligheid of het comfort te verbeteren? In onze shop vind je de accessoires en uitbreidingen van al onze merken.

De juiste accessoires voor je motor

In ons assortiment vind je koffers, zadeltassen, windschermen, verlichting, spiegels, handvatten en handremgrepen, stickers en graphics. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bekijken. Wij zorgen voor de juiste accessoires en een perfecte installatie van de door jou gekozen producten.

Extra accessoires om jouw motorervaring te verbeteren

Natuurlijk raden wij de originele accessoires aan van de merken die wij verdelen, maar vaak zijn er net nog die kleine extra’s die je misschien mist. Denk bijvoorbeeld aan navigatie, uitlaten, speciale koffers, onderhoudsproducten… Ook daarmee kunnen wij je verder helpen! 

Hieronder vind je meer informatie over de leveranciers en merken waar we dagelijks mee samenwerken. Laat ons gerust weten wat je zoekt, wij kunnen je dan verder adviseren en eventueel voor de montage zorgen. Zo vermijd je leveringskosten en ben je zeker dat het accessoire past op je motor.

Vind je niet meteen wat je zoekt, geef ons een seintje en we zoeken met je mee!