Momenteel gesloten

Onderhoud en herstellingen van motoren

In onze moderne werkplaats met 6 bruggen, staat een gedreven team van mechaniekers met massa’s ervaring voor je klaar. Wij omringen je tweewieler met de grootste zorgen.

Om onderhoud en reparaties uit te voeren, hanteren wij altijd een afspraaksysteem. Indien het gaat om kleine onderhoudstaken, is het mogelijk om te wachten terwijl je een gratis kopje koffie krijgt aangeboden.

Naast onze eigen merken kan je ook voor Yamaha en Honda bij ons terecht voor onderhoud/herstellingen.

Onderhoud en herstellingen van fietsen

Voor onderhoud en herstellingen van fietsen werken we altijd op afspraak. Voor kleine onderhoudswerkzaamheden kan je eventueel blijven wachten, terwijl je geniet van een gratis tasje koffie.

Snelle levering van motoronderdelen

Service onderdelen van Kawasaki, Sym en Benelli krijgen we dagelijks geleverd zodat we je de beste en snelste service kunnen geven. Daarnaast hebben we ook bijna dagelijks leveringen van quasi alle grote leveranciers in de motorsector.

Snelle levering van fietsonderdelen

Service-onderdelen van Trek, Norta, Olmo, Jools, Oxford… krijgen we bijna dagelijks geleverd zodat we je de beste en snelste service kunnen geven. Daarnaast hebben we ook bijna dagelijks leveringen van quasi alle grote leveranciers in de fietssector.

Gratis vervangmotor tijdens herstellingen

Moet je motor bij ons blijven, kan je - onder bepaalde voorwaarden - gebruik maken van een gratis vervangmotor. Gelieve daarom altijd tijdig te reserveren!